FORUM PROGRAM: 25th October 2018

The forum programme as it follows:

Time 08:15 – 08:45 | 30 mins |

 Break Registration, welcome tea/coffee and networking at Exhibitors Hall


Time 08:45 – 09:00 | 15 mins |

Address1 Welcome Address – What Should be on Your Radar Screen: The Trend about the Future You Need to Know Today.

marcronez_cir Forum Chairman: Marc Ronez, Chief Risk Strategist, Asia Risk Management Institute


Time 09:00 – 09:35  | 35 mins |

Chat 2 – Fireside Chat – A New Era of Geopolitical and Economic Uncertainties: How to Understand and Navigate the New World Dis-order

surinder_kathpalia_cir Surinder Kathpalia, Board Member, Advisor & Investor –  PercipientCX, MyMediSquare & PrideRock Advisors

benny_goh_cir Benny Goh, Managing Director PARAMI Solutions

yeo_teck_keng_cir Yeo Teck Keng, Managing Partner, YTK Management Consultants


Time 09:35 – 09:50  | 15 mins |

Pitch 3 – Risk Pitch – Blockchain Tech beyond the Hype: What is the Real Business Case from a Risk Management Perspective?

bala_cir Bala Chandrasekaran, Managing Director & Chief Innovation Officer, JLT Asia


Time 09:50 – 10:30  | 40 mins |

Chat 4 – Fireside Chat – Technological Innovations and Disruptions: Are You Ready for the Risks & Opportunities of the 4.0 ‘Industrial’ Revolution?

hardesh_singh_cir Hardesh Singh, CEO & Co-Founder, RADICALI

pedro_uria-recio_cir Pedro Uria-Recio, Vice President, Head of Axiata Analytics, Axiata Group

anm_pek_cir Anm Pek, Director, Gamification Solutions Asia

mona_zoet_cir Mona Zoet, Founder & CEO, RegPac Revolution


Time 10:30 – 10:55  | 25 mins |

Break Morning Refreshments & Networking at Exhibitors Hall


Time 11:00 – 11:35  | 35 mins |

Chat 5 – Fireside Chat – The Super Storm of Cyber Threats: how to Crack the Cyber Security Conundrum to Effectively Protect your Organization

sanjeev_gathani_cir Sanjeev Gathani, CEO, Better Business Governance – APAC

emil_tan_cir Emil Tan, Cyber Security Lead Advisor, MADDOX Singapore

dexter_ng_cir Dexter Ng, CTO, AntiHack.me


Time 11:35 – 12:15  | 40 mins |

Chat 6 Fireside Chat – The Golden Age of Risk Analytics: From Data to Critical Risk Insights, a New Risk Management Paradigm for Peak Performance in Organizations

marcronez_cir Marc Ronez, Chief Risk Strategist, Asia Risk Management Institute

bala_cir Bala Chandrasekaran, Managing Director & Chief Innovation Officer, JLT Asia

hoden_wan_cir Hoden Wan, Director, Hypercube Consulting

 Krishnakumar_Nagarajan_cir Krishnakumar Nagarajan, Associate Partner – GCC, IBM


Time 12:15 – 13:15  | 60 mins |

Break Lunch and networking at Exhibitors Hall


Time 13:20 – 13:55  | 35 mins |

Chat 7 Fireside Chat – Privacy, Security & Reputation: The Risk Management Challenges posed by IoT and AI to Data Ownership and Protection, and the Need for Regulations to Protect Business Relationships

jane_lo_cir Jane Lo, Director, My Security Media

amos_cai_cir Amos Cai, Senior Associate, Yuen Law LLC

hardesh_singh_cir Hardesh Singh, CEO & Co-Founder, RADICALI

sam_gibbins_cir Sam Gibbins, Managing Director & Lead Facilitator, Complilearn


Time 13:55 – 14:10  | 15 mins |

Pitch 8 – Risk PitchArtificial Intelligence (AI) and the Future: A Risk Management perspective on what it means for people and business

karan_sachdeva_cir Karan Sachdeva, Head Big Data Analytics APAC, IBM


Time 14:10 – 14:50  | 40 mins |

Chat 9 Fireside Chat – Developing a Strategic Risk SMART Approach to Human Capital Management in today’s Digital Age

audrey_chia_cir Dr. Audrey Chia, Associate Professor, NUS Business School & Director, Leadership Development Programme

N_Dhawan_cir Nikhil Dhawan, HR Regional Lead, Dell Technologies

ros_choo_koo_cir Rosaline Chow Koo, Founder & CEO, CXA Group


Time 14:50 – 15:15  | 25 mins |

Break Afternoon refreshments and networking at Exhibitors Hall


Time 15:20 – 15:35  | 15 mins |

Pitch 10  Risk Pitch The Hidden Ingredient of Business Success: Survival of the Fittest and/or the Luckiest?

marcronez_cir Marc Ronez, Chief Risk Strategist, Asia Risk Management Institute


Time 15:35 – 16:10  | 35 mins |

Chat 11 Fireside Chat – Building and Using Risk Management as a Strategic Catalyst to nurture Future Ready Organizations

alvin_chong_cir Alvin Chong, Principal Partner, Scale Risk Consulting

benny_goh_cir Benny Goh, Managing Director, Parami Solutions

sanjeev_gathani_cir Sanjeev Gathani, CEO, Better Business Governance – APAC


Time 16:10 – 16:40 | 30 mins |

Chat 12 – Fireside Chat – What Kind of Learning & Change is Needed to Develop Risk Aware & Ethical Leaders & Managers

sam_gibbins_cir Sam Gibbins, Managing Director & Lead Facilitator, Complilearn

yeo_xi-wei_cir Yeo Xi-Wei, Director, Living Theories


Time 16:40 – 16:45  | 5 mins |

Break Closing remarks and end of Forum


We look forward to seeing you:

Brochure-Request     Register-Long